Hoppa till innehåll

Bara två veckor kvar!

Minis kull är beräknad till 26 februari, bara två veckor kvar!! Magen blir allt större timme för timme. Känns nästan som man kan se den växa ibland. Men hon är inte överdrivet stor så jag gissar på 2- 4 stycken!

Nu har vi börjat placera ut lite lådor här och var som hon kan välja att föda i. “Kattonger” till alla katternas stora förtjusning.

Det är verkligen hur spännande som helst. Mini mår förträffligt. Hon går runt här förnöjsamt med ett visst skimmer omkring sig, lugn och stolt. Bredbent får hon gå med magen vaggandes fram och tillbaka. Jag tror hon är väldigt medveten om vad som komma skall faktiskt.

Ända sen B-kullen kom, då var ju bara Mini lite över halvåret gammal, så har det verkat som hon längtat efter egna ungar. Kommer såväl ihåg hur Glorie envisades med att Mini skulle vara med under födseln. När första ungen kom Minis min var obetalbar. Vad är detta?!! Skall jag äta upp den, leka med den? Nej, den måste slickas ren! Sedan var det som hon helt sonika kavlade upp armarna och gav sig i kast med uppgiften som nanny.

Det gjorde hon med bravur och har allt sen dess varit bästa storasystern och tagit hand om alla här på sitt lilla speciella vis…

 

 

 

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial