Hoppa till innehåll

Babyboom!

Ja så blir det! Värsta babyboomen här i vår.

Glorie är dräktig och Biscuit likaså. Oj oj oj det lär bli livat här, vad sjutton har jag gett mig in på ha,ha.

Anledningen är helt sonika att vår lille kille, De Soto, blev könsmogen ganska tidigt och det med besked! Innan jag hann blinka började han revirmärka i stort sett varje pryl här hemma. Ja, så är det att ha fertil hane. Men han kunde ju ha varit liiite mindre extrem…

Jag har inte hjärta att hålla honom i eget rum. Han är ju så otroligt mysig och supersocial. Insåg raskt att jag får använda honom mer intensivt än vad jag hade hoppats, så att han kan kastreras eller chippas tidigare! Och mina tjejer var med på noterna och började löpa en efter annan. Hade tänkt avvakta med Biscuit, men hon hann inte ens visa att hon var på väg att börja löpa innan De Soto fick vittring och plikskyldigt utförde sitt jobb.

Nu råder här en atmosfär av välbehag. Tre havande tjejer utsöndrar lugn och harmoni inför stundande storm. Bara De Soto som fortfarande pinkar revir och går omkring och knorrar på nätterna! Men efter lite mankemang och några vändor på symaskinen lyckades jag till sist få till små byxor, blöjbyxor, som han accepterar. Så han får strosa runt här och strila och det funkar än så länge riktigt bra.

Nu är det bara dagar kvar till första kullen, men de dagarna känns plötsligt som månader…

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial