Hoppa till innehåll

Maat!

Känns som det enda jag gör snart är att mata än den ene än den andre! Minis kull växer och frodas, men Mini är så smal så smal! Inte då att hon av sig själv äter så mycket som hon behöver. Nej. Hon lämnar inte kattungarna ur sikte och gör hon det är hon inte så noga med att just äta. Då ska klorna vässas, lådan skall besökas och något knä skall det liggas i för att få lite egentid och kel. Så efter en del experimenterande är det matning typ varannn timme på sängen (alltså i korgen) som gäller! Då äts det minsann, hela stora portioner. En dag orkade jag helt enkelt inte. Märktes direkt nästa dag på kattungarna som inte alls lagt på sig lika fint…

De är verkligen divor ibland de här katterna! Glorie är synnerligen svartsjuk och tycker det är högst onödigt att pjoska med den där Mini och hennes ungar när nu självaste Glorie, den glamorösaste, ståtar runt höggravid med magen svängande i takt med stegen hon tar likt en drottning.

Ja, hon är också hungrig. Jättehungrig! Så rätt som det är vräker hon i sig alldelses för mycket på en gång, så hon måste kräkas! Sådärja, då blev matte upptagen med att torka och göra rent… Så nu har matte tvingats ge småportioner med jämna mellanrumm även till Glorie! Glamoröst tycker Glorie och kräver att få ligga i mattes knä så fort hon bara sätter sig ned. Matte är min!

Biscuit, hon ser ut att ha svalt en badboll!! Ja, säger hon och ser uppfodrande på mig, jag är jätterund så jag tänker då rakt inte äta mer! Biscuit har sisådär två och en halv vecka kvar…och hon har blivit smal över ryggen….så jag är lite orolig. Behöver mata henne med. Kräsen flicka helt plötsligt. Får locka och pocka med än det ena än det andra. En tugga slinker ner, sen går hon därifrån med huvudet högt, svansen i topp och badbollen i magen.

Så då återstår slutligen att HINDRA Baltasar från att äta upp all denna mammamat! Han är helt manisk. Maat! Mums! Ännu mer mat! Ge mig, jag lovar jag kommer säkert också att få kattungar snart! Det är bara De Soto som så duktigt sköter sig precis som vanligt och mest verkar förbryllad inför all denna ruljans.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial