Hoppa till innehåll

Den som inga byxor har!

Alltså egentligen är det ju rena rama självplågeriet att föda upp små bedårande kattungar eftersom tanken är att de ska få nya hem! Man vill ju bara behålla dem allihop!!

De är så fiiina alla 12 och de blir bara finare och mysigare och roligare för varje dag!

Hemskt! Mycket beslutsångest, spara, sälja, isåfall vart, till vem? Det måste ju kännas som om de får det bra i sina nya hem. Det måste kännas rätt i hjärtat.

Samtidigt som det är fantastiskt vad många underbara människor det finns därute som har alldeles fantastiska hem att erbjuda. Katter är sannerligen en källa till kärlek och glädje på alla möjliga sätt och vis.

Men att hålla en fertil hane, det kan då vara ett rent, nej nerpissat helvete rent ut sagt! Igår blev det tvunget att knåpa ihop ett par nya ”blöjbyxor” till De Soto, fadern till alla barnen. Och det får nog bli typ 10 par till så att tvättmaskinen kan få vila lite.

Tack gode gud att vår tjusige kille faktiskt accepterar att ha på sig dessa snobbiga kreationer för annars vete tusan vad man skulle ta sig till! De Soto ska strila på allt. Och då menar jag precis allt! Alla ni som känner till denna ras vet att de klättrar högt och lågt och utforskar vartendaste skrymsle…De Soto är inget undantag! Och då ska det strilas, revirmärkas och pinkas på ALLA dessa skrymslen, högt som lågt. Och kommer det in något…eller någon i huset som inte luktar De Soto-pink, ja då måste det genast åtgärdas. Förstår väl vem som helst, är man king of the castle, herre i huset, greven i grevskapet, härradsbetäckare, ja då måste man se till att hålla ställningarna! Vi pratar fönsterbrädor,prydnadsaker, skor, mikrovågsugnen, soffan, tvn, sängar, kuddar, böcker, posten, skrivbordet, datorn, fruktkorgen, routern..ja ni förstår…eller?!

Här finns av någon outgrundlig anledning två krokar i taket. De fanns här när jag flyttade hit för 19 år sen. Har alltid undrat var de har varit ämnade för…Åh vad glad jag är att jag inte tog bort dem. Nu kan man hänga upp saker där, påsar, kläder, väskor sånt som man vill ska lukta gott. Varför finns det inte mer krokar i taken?!

Men de små byxorna fungerar faktiskt väldigt bra. Och det är en källa till skratt när hannekatten kissar på nån grej och sen luktar. Minen när det inte luktar någonting alls är oslagbar! Det måste vara frustrerande, stackarn, han gör så gott han kan och ändå luktar inte hela huset katt..än..

Jag syr byxorna så att inkontinens skydd, Tena Mini Magic, passar perfekt! De håller förvånansvärt mycket fukt, får byta ca 3-4 gånger per dag. Denna gången blev det tyg från sonens urväxta T-shirt, passade ju jättefint till De Sotos ögonfärg!

Den De Soto som inga byxor har, den De Soto blir inte kvar! Inte utan att man längtar efter kastreringens glada dagar!

Så kryper de små upp i knäet och börjar kurra lika högt som sin far och vips så var det mödan värt, så farligt är det väl inte att ha en fertil hankatt??

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial