Hoppa till innehåll

Dundermiss!

Häromdagen fick jag en chock! Några små låg och diade på Glorie med svansarna i vädret, bl a Emric, Epic och Cookie…något fick mig att kolla lite extra under svansen på Emric, den vackre lille gossen med de enorma öronen. Ja, för nog är det en gosse. En pojk. En liten hannekatt! Synd, för hade det varit en hona så hade det kanske lutat åt att behålla underverket. Nu är ju Emric redan tingad och tur eftersom jag redan har två honor som jag har svårt att släppa….men alltså, under den där lille svansen tyckte jag det såg besynnerligt ut som på Cookie…inte alls som på lille Epic! Man blir ju tokig och föröker övertyga sig själv om att jo men visst, det har ju varit bestämt sen länge så nog är detta en pojk, fast det är så likt en hona! Eller ÄR det en hona?!! Näe, kan det ju inte vara…eller…jo, kan det ju vissst vara. Det ÄR ju en tjej!!! Emric är en flicka! Eller, får jämföra med Dobbin, Esben, Crispin…nämen skit också det är ju bara att konstatera att jag har haft helt fel. Emric är helt klart till 100 % en honkatt. Och han/hon är såld som hane, vad PINSAMT! Och så är HON ju så förbaskat fin…det var ju bara för att det var en hane…men nu är han, nej hon tingad!

Ja det var ju bara att sända iväg ett meddelande med svansen mellan benen. Nog för att jag kan känna mig osäker i början, men sen efter ett tag så har man ju könsbestämt de små och då har det aldrig visat sig inte stämma. Förrän nu då.

Emric är tack och lov välkommen till sitt nya hem trots könsbytet! Och familjen fick äran att välja nytt namn. Härmed presenteras Xantippa’s Edith!

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial