Hoppa till innehåll

Alla dessa kort!

**Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för smartphoto.se**
Nu känns det faktiskt att hösten är här. Varmt ett par dagar men mörkret kommer allt fortfare. Katterna är nöjda med att ligga inne och sova i hög. Det råder lugn och ro ett litet slag i katteriet! Hur länge återstår att se.

Mini började löpa i söndags och hon och De Soto har spenderat ett par dagar tillsammans. Kanske kanske blir det kattungar om sisådär 9 veckor!
Innan dess tänkte jag passa på att sortera alla tusentals bilder jag har i datorn och i mobil! Bli bättre att ha ordning på detta med moln och var man faktiskt skall lagra allt! Just nu råder fullkomligt kaos!!!
Det känns som ett växande intresse detta med att fotografera, katterna då speciellt och hönsen och hästarna och…ja, mycket bilder blir det! En rutin behövs. Men just nu känns det oerhört tidskrävande och var i hela friden börjar man?!
Det ju så mycket roligt man kan göra med bilderna också. Just nu har de sommarkampanj på Smartphoto, funderar på om man ska passa på…www.smartphoto.se/sommar Kanske en kalender, fullspäckad med orientaler och siameser!
Kan väl säga att det måhända blir några inlägg här späckade med bilder, nya såväl som gamla.
Kanske kronologisk ordning eller helt enkelt huller om buller!
Som dessa till exempel!

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial