Hoppa till innehåll

Ozon – kan det va nåt?

Alltså att ha katteri, att ha djur i allmänhet och fertila hankatter i synnerhet innebär förutom en evig källa till glädje och kärlek även ett smutsigt hem som luktar! Det finns en hel massa råd och rön kring hur man blir av med dofter som man inte vill ha….t. ex. doften av en hannekatts revirmärkning! Produkter av olika slag, spray, medel, huskurer. Något jag varit särskilt nyfiken på i flera månader nu är sanering med hjälp av ozon! Apparater som producerar ozon som då effektivt och mirakulöst ska eliminera oönskade, svårborttagna lukter. Inte bara det, mögelsporer och i bästa fall bakterielusker och virusar dör dödens död av ozon hävdas det. Och som vanligt finns det dem som menar att det är verkningslöst. Andra menar att det rentav är farligt! Vem ska man tro på?

Jag har iallafall fått chansen att få prova en sån här apparat! En kraftfull sådan till och med.

Så spännande! Så här ska huset utrymmas, människor,djur och växter måste ut. Apparaten in och ett antal timmar senare resultatet!

Åh, jag föreställer mig redan ett hus som doftar nyvädrat, fräscht och liksom nytt. Kan det vara så bra?!

Ja, under helgen får jag veta och självklart ska jag redogöra för min upplevelse och det hela här i bloggen!

Tills dess håll till godo med lite bilder på godingarna som smutsar ner!

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial