Hoppa till innehåll

Bär Mini på en hemlighet?

*Inlägget innehåller annonslänkar för Bokus.com *

Ja, nu har det gått nästan 5 veckor sedan Mini parades om med De Soto. Jag kliar mig i huvudet….är hon dräktig eller är hon inte?! På sätt och vis har hon visat flera tecken. Ökad aptit, mer tillgiven, ej löpt om. Samtidigt så är spenarna oförändrade, magen fortfarande smal, nånstans känns det som hon lika gärna inte är dräktig! Förbryllande! Första gången jag känner mig helt ovetandes.

Bläddrar i boken om Kattuppfödning av Ylva Stockelberg men blir inte mycket klokare! Skulle önska ytterligare litteratur i ämnet, ännu mer djuplodande!

Typiskt Mini, hon skiljer sig på nåt vis från de andra. Hon är mycket mer av en “riktig” katt. Då menar jag med liksom mer ursprungliga instinkter. Hon är diskret och håller sig tyst och lite i skymundan när hon har otyg i kikaren. Som att öppna ytterdörren och smita ut, det skulle hon ju aldrig göra när vi såg på!! Eller öppna lådor och skåp i köket för att plocka fram favoritleksaker och godisar.

Själva löpandet är hon också ganska diskret med. Lugnt och omärkligt får hon fram sina budskap, De Soto fattade ju direkt. När hon hade sin kull behövde hon bara utstöta ett knappt hörbart litet mjau så kom alla ungarna som på kommando! Biscuit däremot gjorde ju inget annat än gapade och skrek efter sina små och inte var det någon som kom! Hon envisades då med att springa och hämta dem till höger och vänster. Släpa och kånka dem dit hon ville även när de var alldeles för stora!

Ja, så nu verkar Mini ha bestämt sig för att hålla det för sig själv huruvida hon väntar eller ej. Olidligt spännande måste jag säga. Självklart behandlas hon som om hon vore dräktig med extra fin mat och väldigt mycket kärlek. Vore dock typiskt denna intelligenta dam om hon helt enkelt räknat ut detta, låt dom tro att jag ska bli mamma så blir jag behandlad som Drottningen av Saba!

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial