Slut på lugnet!

Nu har kattungarna börjat äta kattmat. Det leder till pott-träning. Matte åker på städjobbet efter kladd med mat och nöjet att sprida sand där sanden ej skall vara! Det är ju tur att de fem små odågorna blir både sötare och trevligare för varje dag som går. På morgonen säger vi glatt :

-God Morgon!

– JAA, JÄTTEGOD MORGON!!! Svarar då fem små stämmor i falsett Och fram kommer de allihop på lite vingliga ben och vill helst lyftas ur sin hage. Lilla Florie har redan lyckats rymma två gånger, klätterapan. Och igår Fredinand! Men innan de lärt sig var lådan är och vad den är till för föredrar jag att ha dem i hagen.

Här, några härliga bilder på Ferdinand. Sicket charmtroll!

Man kan inte undgå att förundras över rasens sinnelag, som visar sig så väldigt tidigt. De är så otroligt sociala och glada i att komma fram och umgås sådär som om det vore den naturligaste sak i världen att man pratar människor och katter sinsemellan. De har mycket att berätta och mycket att fråga om och de klurar snabbt ut viktiga saker. Hur man tar sig ut i friheten och klättrar upp i byxben t ex. De älskar när “morbror Baltasar” ansluter sig till familjen och allihop ligger och “knör” på en alltför liten yta! Ja, de är siameser och orientaler ut i klospetsarna helt enkelt, går inte att ta miste på!

Biscuit är också dräktig och väntas få kattungar i mitten av februari. Hoppas hon inte blir fullt lika rund denna gången. Ja, så det blir bråda dagar här i katteriet under våren. Men denna gången är det iallafall lite mer tid mellan kullarna!

Biscuit, förra gången hon var dräktig.
Please follow and like us:
error

2 kommentarer till “Slut på lugnet!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *