Hoppa till innehåll

Samlar kraft!

Här sitter jag framför datorn igen efter en veckas sjukstuga här hemma. Vi alla människor drabbades av influensa och blev liggandes i hög feber totalt handlingsförlamade. Ja, plötsligt förstår man att folk verkligen dör i influensa, för det var nästan så det kändes där ett tag, som om man skulle dö. Nu är skiten över men krafterna, vart tog dom vägen? De är puts väck vad det verkar så vi tar dagen i etapper. Plocka undan disken – paus. Släppa ut hästarna – paus. Göra rent kattlådorna- paus. Lägga i en tvätt – paus. Ja, ni förstår.

Jag är mitt i alltihop evigt tacksam att vi blev sjuka just förra veckan för nu om bara några dagar är det dags för Biscuit att få sina kattungar. Och då vill man ju ha energi att vaka och vara med för man vet ju aldrig hur det kan gå. Förra gången var det verkligen dramatiskt, läs här!

Innan det är dags ska Minis kull vaccineras för första gången. De är hela åtta veckor gamla nu på fredag. Det är också hög tid nu att reda ut huruvida alla blir tingade eller om någon finns kvar till salu. Många intresserad har hört av sig och det är lite kö på de små!

Det blir till att kavla upp ärmarna nu och få komma ikapp igen på alla möjliga tänkbara fronter!

Morbror Baltasar älskar de små!
Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial