Hoppa till innehåll

Yes, jag blev godkänd!

Ikväll var det dags för sista momentet i Paw Academys grundkurs, som jag gått här under våren! Jag har stått på kölistan ett par år nu och blev glatt överraskad i december när det kom en inbjudan. Det fanns en plats till mig!

Så det har varit bråda tider. Denna kursen var mer omfattande än vad jag hade trott. Trots allt en grundkurs om “Din första katt”. Men för att få gå fortsättningskurserna är man tvungen att ha klarat grundkursen så jag trodde väl i mitt stilla sinne att det skulle vara lite lätt och ledigt, jag har ju haft katt i typ precis hela mitt liv!

Men här var det rask takt framåt. Omfattande inlämningsuppgifter varje vecka. Kluriga uppgifter att lösa. Diskussioner att deltaga i. Visst var det mycket åtminstone jag redan kände till men här fanns även utrymme för egna funderingar och tankegångar. Det gav bra mycket mer än vad jag hade väntat vilket ger stort hopp om fortsättningskurserna! Det tog mig också bra mycket mer i tid än väntat.

Så puh, efter en svettig slutspurt känner man sig ju ännu mer nöjd när man lyckats och får äran att pryda hemsidan med en rosett!

Den utgör bevis på att jag är en av många världen över som genomfört Paw Academys grundkurs. Kul!

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial