Hoppa till innehåll

Vi har haft fint besök!

I tisdags for hon hem, Xantippa´s Elvira, numera kallas hon Märta. Det var hon som skadade sitt ben så illa så jag vågade inte sälja henne. Det kan du läsa om här>

Märta hamnade på foder och numera ser man ingenting av den där olyckshändelsen. Däremot verkar hon fortfarande var en ganska vild och galen tjej. Intensiv och full med hyss. Hon har drag av hundvalp, hon älskar att gnaga på bl a skor! Hon har också löpt extremt intensivt och trots p-piller inte riktigt kommit ner i varv.

Nu har hon alltså varit här och fått spendera en romantisk vecka med Foma!

Han fick tassarna fulla med denna charmiga unga dam. Hon började såklart med att spela svårflörtad och visa sig på styva linan. Foma är dock en förfärligt trevlig och oemotståndligt tjusig gentleman. Han har redan lärt sig hur honorna skall tas. De tog inte ett dygn innan dessa två var värsta kärleksparet. Kloss an varandra mest hela tiden parade de sig, åt tillsammans, sov ihop samt knödde in sig i mitt knä båda två över och under varandra.

Förhoppningen är såklart att det blir kattungar utav det hela. Jag tycker detta blir en väldigt spännande kombination. Fomas ögonfärg är inte den ultimata. Men både hans mamma och pappa har gudomligt gröna ögon. Likadant är det med Märta, hon har inte heller gröna ögon men mor hennes har ju fantastiskt fin ögonfärg liksom även De Soto, som är hennes far.

Ögonfärg är en egenskap som ligger mig varmt om hjärtat men förfaller lite lömsk att lyckas med. Vad månde det bliva för färger på Märtas kattungar?!

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial