Hoppa till innehåll

Cornelia söker ny bostad.

Cornelia kommer dessvärre inte överens med de andra katterna i katteriet. Hon fick därför flytta till sin pappa, De Soto, i somras, med hopp om att det skulle fungera bättre. Här har hon fött och vårdat sin sista kull, som nu är redo att flytta. Men faktum är att Cornelia drar inte jämt med De Soto heller.

Primadonna

Cornelia är en riktig liten primadonna. En diva. En sån där stjärna som vill glänsa över alla andra. Hon är alldeles enastående trevlig mot sina betjänter, dvs oss människor. Hon äälskar sina människor och vill inget hellre än att umgås, ligga i knäet och kurra. Hon har gått under namnet Kurr-nelia här hemma.

Hon är också energisk och synnerligen atletisk. Kan ta sig upp på de mest omöjliga ställen. Leker gärna vilda lekar, hoppar och far efter vippor och apporterade som vilken hund som helst ett tag innan sin första kull.

Vacker

Hon är väldigt, väldigt vacker och det vet hon om. Hon älskade att visa upp sig för domaren på utställning. Hon har ett gott självförtroende och kommer gärna och hälsar på besökare. Men hon lär försöka styra och ställa med de flesta och hon hymlar inte med sina åsikter. Det är en tuff tjej detta som tål lite tuffa tag tillbaka.

Hon har dock en ganska näpen röst. Pratar gör hon litegrann men inte med den där djupa siamesstämman. Krioppspråket är hon dock tydlig med. Det är inte svårt att förstå eller lär känna Cornelia!

För mig är hon en dröm, min dröm. En chokladmaskad siameshona med temperament för utställning om man så vill. Min finaste avelshona var det tänkt. Men ibland får man tänka om. Alla kommer må bättre om Cornelia finner sitt för evigt hem där hon kan få all uppmärksamhet och vara ensam katt faktiskt.

Då vill hon såklart ha någon som är hemma typ jämt. Varande siames behöver hon ju personal som kan serva henne med all tänkbar service såsom det anstår en drottning.

Världens bästa vän.

Men jag vågar även påstå att Cornelia kommer ge tillbaka tusenfalt. Hon har så mkt kärlek att ge. Hon är en väninna att lita på och hon är frisk och stark och full av positiv energi och utstrålning. Hon kommer ta hand om dig lik mkt som du tar hand om henne.

Cornelia

Cornelia blir 3 år i februari. Hon har fått 2 kullar i år och flyttar steriliserad.

Finns du som behöver en följeslagare i livet? Du som har all tid i världen för en endaste siames? Och som har ett boende tillräckligt spännande för en pigg äventyrslusten flicka? Kanske t o m med möjlighet till utevistelse! Jag känner på mig att du finns och Cornelia ser framemot att höra ifrån dig.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial